top of page

d-ark // NEWS

The Eden Project; Grimshaw Architects

EN //

"The eden Project, is a sustainable project. Not so much in the choice of materials and renewable energy solutions, but in regards of social sustainability and empowerment of biodiversity the project flourish. The Eden Project is located in the UK in an old China clay pit, which it has set to give back to nature by greening the pit. The Project currently employs around 600 permanent staff, 95% of whom were recruited locally and 75% of whom were previously unemployed." d-ark

DA //

"The Eden Project, er et bæredygtigt projekt. Ikke så meget i valget af materialer og vedvarendeenergi løsninger, men i forhold til social bæredygtighed og styrkelse af biodiversitet blomstre projektet . The Eden Project er beliggende i England i en gammel porcelæns lergrav. Projektet giver naturen tilbage til lergraven gennem en forgrønning. Projektet beskæftiger omkring 600 faste medarbejdere, 95% af dem blev rekrutteret lokalt og 75% af dem var tidligere arbejdsløse." d-ark

Category

bottom of page