top of page

d-ark // NEWS

Topping out ceremony

Bernhard Bangs Allé 39 - Copenhagen

EN//

On Sep. 20th, 2017 HD Arkitekter, alongside the contractors and the developer, celebrated the erection of this five stories residential building. This project is a transformation of an existing office building. The office building originally stood at two stories in a combination of brick and concrete. The new stories are held by independent steel structures wrapping around the entire building. d-ark was hired by HDA for the detailing of the project.

DA//

Den 20. Sep. 2017 afholdte fejrede HD Arkitekter, sammen med developeren, entreprenøren og håndværkere, rejsegilde af denne nye bolig bygning.

Projektet er en transformation af en eksisterende kontorbygning. Kontorbygningen havde oprindeligt kun to etager i en kombination af beton og mursten. De nye etager bliver båret af en selvstændig stålkonstruktion, som omfagner hele bygningen.

d-ark var hyret til projekteringsfasen på dette projekt.

Category

bottom of page