RENOVATION // RENOVERING

Data // Data

Project // Projekt 

STRANDVEJEN 130C

Adress // Adresse

Strandvejen 130 C

2900 Hellerup

Denmark // Danmark

Year // Årstal

2015

Team // Hold

novaform arkitekterne // d-ark

Description // Beskrivelse

EN //
The builder wished to install a new storefront for his business. The general ide was to open the facade to its former height to allow as much natural light in as possible.  At the center of the storefront a porch was created to address to the arrival situation thus allowing a table on each site over looking the park across the street.

d-ark managed the process from the initial sketches to mounting and final details.

DA //
Bygherre ønskede en ny butiksfacade til sin forretning. Den overordnede ide var at åbne facaden til sin tidligere højde for at trække så meget

naturligt lys ind som muligt. Et vindfang centreret i facadepartiet blev oprettet for at tage fat til ankomst situationen. To borde kunne dermed placeres i vinduerne med udsigt til parken på den anden side af gaden.

d-ark administrerede processen fra de indledende skitser til montering og sidste detaljer