RENOVATION // RENOVERING

Data // Data

Project // Projekt 

WINEn’dine

Adress // Adresse

Hellerup

Denmark // Danmark

Year // Årstal

2018

Team // Hold

d-ark

Description // Beskrivelse

EN //

The client wanted to convert an existing office adjacent to the kitchen to a wine-lounge. The initial idea was to open up two walls to get direct sight from the kitchen and hallway into the new lounge. Due to costs the client dialed the project back a bit and only opened up to the hallway.

DA //

Bygherre ville konvertere et eksisterende kontor til en vin-lounge. Kontoret støder op til køkkenet og gangen og grundideen var at åbne væggene mellem gang og køkken indtil den nye vin-lounge op og dermed opnå en ny åbenhed med indsyn og udsyn. Grundet økonomien valgte bygherre kun at åbne ud til gangen.