NEW BUILD // NYBYGGERI

Data // Data

Project // Projekt 

LAKEview

Adress // Adresse

Gentofte

Denmark // Danmark

Year // Årstal

2016

Team // Hold

d-ark

Description // Beskrivelse

EN //

For the LAKEview project, the client wanted a new terrace with multiple functions. It had to have at least one dining area.

It had to have a place for lounging situated high enough to overlook the nearby lake and it had to tie the garden and the house together in a new and more fluent way. The proposal also highlights the axis in the house through the steps on the front of the terrace.

DA //

LAKEview projektet ønskede bygherre en ny terrasse der skulle have flere funktioner. Den skulle holde mindst en plads til et udendørs spisebord. Der skulle være en loungepladser der lå højt nok til at man kunne se den nærliggende sø over nabohækken og så skulle den være en naturlig overgang til haven. Terrassen skulle binde haven og huset sammen på en ny og mere flydende måde. Forslaget arbejder også med den akse der er i huset og understreger det med trappeforløbet.